4 Teknik Pantas Menyakinkan Pelanggan AndaAnda perlu tahu bahawa dalam mana-mana perniagaan amat memerlukan kepercayaan pelanggan . Keyakinan pelanggan terhadap produk dan servis membolehkan anda melakukan jualan dengan pantas di facebook . Di bawah disediakan 4 teknik pantas untuk menyakinkan pelanggan anda di facebook.


= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
4 Teknik Pantas Menyakinkan Pelanggan Anda
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =


1) Design Iklan Produk atau Servis yang profesionalPastikan iklan produk anda kelihatan cantik dan menarik apabila ditunjukkan kepada pelanggan anda.Produk atau servis yang kelihatan kemas dan menarik akan menyakinkan pelanggan anda  untuk membeli produk tersebut.Anda juga boleh menggunakan software seperti picasa & photoshop untuk menghasilkan design produk yang menarik.


2) Maklumat yang penuhMaklumat yang penting seperti nombor telefon , cara hubungi , nombor akaun bank , maklumat bisnes serta produk perlu ada .Hal ini akan memudahkan pelanggan untuk berurusan dengan anda semasa proses jual beli .Maklumat produk atau servis yang penuh akan menyakinkan pelanggan anda untuk membeli produk anda.


3) Testimoni
Testimoni pelanggan yang lepas membolehkan pelanggan yang baru menilai produk atau servis anda.Testimoni yang baik juga akan menyakinkan pelanggan anda terhadap produk atau servis anda berkesan atau tidak.


4) Like Fanpage
Like fanpage juga memainkan peranan yang penting kerana ia menunjukkan kredibiliti produk atau servis anda . Hal ini menunjukkan produk atau servis sudah mempunyai dan diterima oleh ramai pengguna facebook.

Fanpage yang mempunyai beratus-ratus dan beribu-ribu like akan menyakinkan pelanggan untuk membeli produk atau servis yang ditawarkan. Oleh itu, anda disarankan mendapat like fanpage untuk membuatkan pelanggan anda yakin terhadap bisnes atau servis yang anda tawarkan.Ebook Facebookmy membolehkan anda menguasai teknik-teknik pakar mendapatkan beratus-ratus dan beribu-ribu likes hanya dari Malaysia. Fanpage anda akan mendapat likes dari Malaysia dengan pantas . 


Dapatkan teknik sekarang di