4 Teknik Pro Dapatkan Visitor Melalui Facebook GroupVisitor amat penting untuk sesebuah blog dan website untuk terus hidup. Sekarang, ramai pemilik blog dan website telah menggunakan pelbagai cara untuk mendapatkan visitor termasuk mempromosikan link website mereka di facebook Group . Di bawah disediakan 4 teknik untuk memdapatkan visitor dari facebook group.


= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =  = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 
4 Teknik Pro Dapatkan Visitor Melalui Facebook Group
= = = = = = = =  = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 


Teknik 1 : Patah perkataanCuma kekalkan dalam 3 ayat atau kurang kerana mereka yang join facebook group suka membaca ayat yang ringkas tetapi padat. Cuma sampaikan sinopsis yang simple tentang maklumat yang anda sampaikan . Tidak perlu menyampaikan secara terperinci.Teknik 2 : Headline terbaikTajuk mempengaruhi pengguna-pengguna facebook untuk membaca berita atau maklumat yang anda sampaikan. Cuma pastikan tajuk tidak terlalu panjang serta menarik untuk dibaca . Tajuk yang baik dan menarik membolehkan mereka di facebook terus klik link yang anda sertakan kerana meraka ingin mengetahui maklumat dengan lebih lanjut.

Teknik 3 : Link pendek


Jangan letakkan link terlalu panjang kerana ia mungkin akan dianggap sebagai spam oleh mereka yang sedang online di facebook. Anda boleh kecilkan link website anda melalui link shortener seperti bitly . Link yang pendek akan mendorong pengguna facebook untuk klik link anda.


Teknik 4 : Targeted Members


Promosikan link anda kepada mereka yang berminat membolehkan anda mendapat visitor website yang berkualiti. Contohnya berita tentang Bauchar buku 1 Malaysia sesuai disampaikan di group yang mempunyai mahasiswa universiti .Hal ini membolehkan website anda menerima beratus- ratus visitor website dengan senang.


= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =  = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 
Dapatkan Beratus-Ratus Visitor Berkualiti untuk Website Anda
= = = = = = = =  = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Jika anda berminat untuk mempromosikan link website akan kepada mereka yang berminat 
( Targeted Members ) , dapatkan ebook Facebookmy Targeted Group . Ebook ini menyenaraikan group - group targeted supaya anda sentiasa menerima visitor website yang berkualiti sekaligus dapat meningkatkan beratus-ratus visitor website anda.


Dapatkannya di link ini